Jauda, ​​ko var atrast pie ūdens

Jau - čūska ir liela, vidēji tās ķermenim ir garumslīdz pat deviņdesmit centimetriem. Tomēr daži cilvēki sasniedz pusotru metrus. Virs čūskas ķermeņa krāsa ir brūna, melna vai olīvu. Virs rāpulis ir pārklāts ar melniem plankumiem, kas izvietoti šaha plāksnes veidā. Bet iespaidīgākā iezīme, ka tā ir, ir divas spilgti oranžas plankumi uz galvas un kakla sāniem. Apskatīsim to tuvāk.

čūska

Cute Snake: Jau - apraksts un biotops

Šī roņveidīga ir visuresoša Eiropā. Tas nav atrodams tikai Anglijas ziemeļu daļā un dažās Skandināvijas apgabalos. Krievijā jūs varat atrast trīs pasugas no desmit. Jau - čūska, kas dzīvo ūdeņos. Gan stāvot, gan piepildīts ar tekošu ūdeni. Tāpat kā jūras krastos un purvainās zemienēs. Čūska labi peld, turēdama galvu augstu virs ūdens virsmas, niršanas un nebaidās peldēt tālu atklātā jūrā. Nav problēmu, čūska aug kalnos. Viņš pieļauj spiediena kritumu. Rātimulis slēpjas zem kauliņiem ar akmeņiem un zariem, lielu koku saknēm tukšumā, atstātajās grauzēju burās. Ja zeme ir mīksta un vaļīga, tad tajā var izdarīt paša kustības.

čūskas apraksts
Jau - čūska, kas bieži tiek rādīta ap apdzīvotām vietāmpunktus. Viņš aktīvi darbojas visu gadu - no marta beigām līdz novembrim. Tas baro abiniekus, ķirzakas un salīdzinoši reti var ietvert mazas zivis tā izvēlnē. Viņa upuri tik norij dzīvu un pilnīgi. Dažreiz viņš pat nozvejo mazos putnus vai zīdītājus. Pārošanās laikā čūskas tiek savāktas lielās grupās, veidojot klasterus. Sieviete ievieto olas, un augusta beigās no viņiem parādās jauni cilvēki. Čūskas nav indīgas. Tieši tāpēc jums ir nepieciešams labi apgūt un atcerēties viņu ārējās pazīmes. Tā kā čūska kā čūska patiešām var būt indīga. Čūskas ir aktīva dienas laikā, pavadot nakti patversmēs. Viņi medī vairāk rītausmā un krēslā. Bieži vien zāli var redzēt, kad tas ir uzkarsēts saulē, kas atrodas uz izciļņiem, zariem un siltiem akmeņiem. Kad tas novietots, viņš uzskata, ka pastāvīgi jāpārrēķina šaurās plaisās un berzē pret cietām virsmām. Tas palīdz viņam novietot veco ādu - tas nobrauc no rāpuļiem, sākot no galvas.
čūskas čūska

Ziemošanas zāle, tās ieradumi un saturs nebrīvē

Pirms auksta laika iestāšanās čūska sāk kristdaze. Iepriekš viņa atrod slepenu patvērumu sev un apdzīvo to. Čūskas pārziemo atsevišķi, reti kolektīvi. Hibernācijas sākums diezgan vēlu - oktobra beigās un novembrī. Pirmais vājās sals nevar kaitēt uzu. Viņš pamodies agri - marta beigās, pat visnozares zonās, var pamanīt pamodies rāpuļi. Šī čūska nav agresīva. Redzot personu, visbiežāk viņa aizbēg. To nozvejojot, tas vispirms tiek aktīvi aizstāvēts (šiksēšana, izvairīšanās un izdalīšana no atsegtas smakas no īpašām dziedzeriem), un tad izliekoties par mirušu. Nebrīvē čūskas ir viegli sakropļotas un baro saturu terārijā. Ja jūs uzstādāt nelielu ūdens daudzumu un tur ir daži patvērumi, ielieciet augsni no grants, zemes un sfagnum sūnu maisījuma, tad tas ilgs laiks.