Darba imigrācija uz Jaunzēlandi: profesiju saraksts

Šodien imigrācija ir viena no visvairākfaktiskās tēmas dzīvesvietas maiņas ziņā un, attiecīgi, profesionālās darbības sadalījums ārzemju ēnā. Ir svarīgi atzīmēt, ka mūsdienu sabiedrība dod priekšroku tādām valstīm kā Austrālija, Kanāda un, protams, Jaunzēlande, kas ir šī raksta priekšmets.

Profesionālā imigrācija ir labākais risinājums

Imigrācija uz Jaunzēlandi

Šodien Jaunzēlande ir augsti attīstītavalsts, kas labprāt aicina kvalificētus speciālistus uz pastāvīgo dzīvesvietu, kā arī ieguldītājus. Jāatzīmē, ka imigrācija uz Jaunzēlandi ir saistīta ar ārkārtīgi augstiem standartiem un prasībām. Turklāt šis noteikums attiecas arī uz tiem, kas vēlas iegūt pagaidu dzīvesvietu, pēc tam pastāvīgu un, visbeidzot, pilsonību. Katru gadu tajā ierodas 50 000 cilvēku no 160 dažādām valstīm. Starp tiem ir darba ņēmēji, kvalificēti speciālisti, investori, kā arī privātie uzņēmēji. Profesionāla imigrācija uz Jaunzēlandi ietver citas valsts, kuras dzīvesvieta vai uzturēšanās atļauja, saņemšanu. Šā noteikuma argumentāciju sniedz 2009. gada Jaunzēlandes Imigrācijas akts. Tādējādi, pateicoties šī statusa iegūšanai, jebkuram pilsonim ir tiesības dzīvot, attīstīt izglītojošas vai profesionālas darbības, saņemt pilnīgu medicīnisko aprūpi un izmantot līdzīgas tiesības Jaunzēlandē.

Kā pārcelties uz pastāvīgo dzīvesvietu 2016. gadā?

 Imigrācija uz Jaunzēlandi no Krievijas

Parasti imigrāciju uz Jaunzēlandi veic citu valstu pilsoņi, izmantojot vienu no šādiem veidiem:

  • Profesionāls veids ir pārcelšanās uz aJaunzēlandi, lai veicinātu savu darba aktivitāti un gūst peļņu. Tātad katru gadu šajā valstī ierodas daudzi kvalificēti speciālisti, uzņēmēji, parasti strādnieki vai investori, kuri nolemj ieguldīt noteiktus līdzekļus Jaunzēlandes ekonomikā. Katras personas izredzes uz imigrāciju un turpmāko darbību attīstību tiek vērtētas saskaņā ar punktu sistēmu, ar kuru katras divas nedēļas nosaka šie ļoti veiksmīgie.
  • Studenta pārvietošanās versija ir nepieciešamamērķis iegūt zināšanas un atbilstošu izglītību. Ir svarīgi atzīmēt, ka šajā gadījumā Jaunzēlande neuzliek ievērojamas prasības pilsoņiem, kā tas notiek profesionālās imigrācijas gadījumā. Nav nepieciešams zināt angļu valodu, turklāt valsts arī pieņem pilsoņus bez izglītības.

Jāatzīmē, ka šīs metodes irvisbiežāk sastopamie, bet pamatā ir citi, tostarp dalība programmā partneriem, vecākiem un bērniem no Jaunzēlandes pilsoņiem un iedzīvotājiem, bēgļa statusa pieņemšana vai citas tikpat efektīvas iespējas.

Cik daudz jūs īsti pretendējat imigrācijai uz Jaunzēlandi?

Imigrācija uz Jaunzēlandi tiek veiktasaskaņā ar punktu sistēmu, kas ļauj ieinteresētajām personām piedalīties sacensībās starp tiem pašiem pilsoņiem. Konkursa galvenā balva ir ielūguma saņemšana no Jaunzēlandes valdības. Ir svarīgi, lai valdība ņemtu vērā tikai tos kandidātus, kuri spēj dot valstij daudz, un viņu veiksmīgas darbības gadījumā dzīvesvieta ir atlīdzība.

Internetā jūs varat atrast punktu kalkulatoru,kas sniedz detalizētu testa un novērtējumu aprakstu, kas parasti tiek piešķirts par personas vecumu, kura vēlas ieceļot uz Jaunzēlandi, viņa kvalifikāciju, darba pieredzi konkrētā apgabalā, kā arī par konkrēta valsts darba devēja piedāvājumu. Turklāt pilsonim ir iespēja iegūt papildu punktus darbībām jomās, kurās pastāv nopietns darbaspēka trūkums vai ārpus Oklendas. Tajā būtu jāietver Jaunzēlandē iegūtā kvalifikācija (vismaz 2 gadus), kā arī personas izvēle darbībām izaugsmes jomā.

Imigrantu prasību palielināšana (2016)

Profesionāla imigrācija uz Jaunzēlandi

Ir svarīgi atzīmēt, ka 2016. gada oktobra sākumāImigrācija uz Jaunzēlandi un tās noteikumiem, ir notikušas dažas izmaiņas. Tādējādi NC departamenta jāveic labojumi un papildinājumi vairākām programmām, starp tiem arī programmu kvalificētiem darbiniekiem. Galvenais mērķis inovācijas ir samazinājums imigrantu skaits vismaz par 10%, nākamajos divos gados, jo pieteikumu skaits katru gadu pieaug, kas rada ievērojamu pārsniedz darbaspēka piedāvājuma pārsvaru pār pieprasījumu, un tāpēc, Jaunzēlande - ne pārāk liela valsts, tāpēc tās ekonomika nav ir milzīga imigrantu skaita īpaša vajadzība.

Tādējādi iepriekšminēto punktu skaitusistēma sniedz jaunu informāciju par reālajām iespējām pārvietot personu ar noteiktu punktu skaitu. Bet galu galā, pirms pieteikuma automātiska pieņemšana bija piemērota jau ar 140 punktus. Varbūt šis pieaugums ir saistīts ar vairākām pagaidu parādībām, tomēr tas nozīmē lielāku pilsoņu motivāciju un, protams, arī imigrantu skaita samazināšanos. Jāatzīmē, ka prasības attiecībā uz uzņēmējdarbības imigrācijas programmu nekādā veidā nav mainījušās.

Imigrācija uz Jaunzēlandi no Krievijas

Krievijas pilsoņi, kas pārcēlušies uz Jaunzēlandi, bieži vien salīdzina dzīvi ar bijušo. Tātad viens no vissvarīgākajām imigrācijas priekšrocībām ir:

  • Nevienlīdzība iedzīvotāju vidū, kā arī rasisms un ksenofobija.
  • Lingvistiskā aspekta pilnīga attīstība.
  • Nevainojams daba, droša flora un fauna.
  • Tīra un kārtīga infrastruktūra.
  • Augsts pielaides līmenis.
  • Neliels skaits krievu.
  • Teroristu uzbrukumu izslēgšana.
  • Lieliska tūrisma situācija.
  • Būtiska sekundārā tirgus attīstība.
  • Iespēja sākt un sākt veiksmīgu mazo biznesu.
  • Svaigi dārzeņu un augļu, kā arī citu noderīgu produktu pārpilnība, kas palīdz nostiprināt veselību.
  • Bērnu namu un bezpajumtnieku dzīvnieka izslēgšana.
  • Mazāks nekā Krievijā, smēķētāju īpatsvars.
  • Sporta aktivitāšu attīstība.
  • Satiksmes organizācija.
  • Augsta līmeņa medicīnas pakalpojumi utt.

Imigrācija uz Jaunzēlandi (krievu atsauksmeskalpo par pierādījumu) rada vairākus trūkumus, no kuriem galvenie ir dabas parādības (zemestrīces, vulkāni), slikti mobilie sakari, neliels tirgus (tostarp darbaspēks), sarežģīta pāreja no maziem uzņēmumiem uz vidēju, ļoti dārgu un ne tik ļoti attīstītu sistēmu transporta pakalpojumu sniegšana sabiedrībai, kā arī Krievijas virtuves ēdināšanas iestāžu izslēgšana.

Pašreizējās programmas

Jaunzēlandes imigrācijas programmas

Imigrācija uz Jaunzēlandi no Krievijas un citiemPasaules valstis, kā likums, pilsoņus veic saskaņā ar vienu no programmām, tostarp valsts profesionālās imigrācijas programmu (to pārskatīja un papildināja 2007. gadā). Tātad, lai piedalītos tajā, jums jāsaņem 100 punkti atbilstoši iepriekš minētajiem kritērijiem. Tikai pēc tam konkrētas valsts pilsonim tiek piemērots Jaunzēlandes Imigrācijas dienests, lai apsvērtu un turpmāk apstiprinātu vai noraidītu. Ir svarīgi atzīmēt, ka procesa ilgums nav ilgāks par trim mēnešiem no pieteikuma iesniegšanas datuma, taču šeit ir pieļaujami izņēmumi. Personas, kuras gūst 160 punktus vai vairāk, tiek pieņemtas automātiski (agrāk šis slieksnis bija 140 punkti). Tādējādi tieši jaunās imigrācijas punkti, kas ir noteicošais panākumu faktors. Pieteikuma izskatīšanas beigās ir trīs iespējas: pilsonis saņem Jaunzēlandes pastāvīgā iedzīvotāja statusu, lēmums tiek uzskatīts par "atliktu" (darba vīzas izsniegšana nodarbinātībai konkrētā valstī) vai parasti tiek noraidīts ar analfabētiem dokumentiem.

Jaunzēlandes imigrācijas programmas bieži vien irietvertu uzturēšanās atļaujas iegūšanu, ieguldot valsts ekonomikā. Spilgts piemērs tam ir programmas Investor Plus un Investor, kas pašlaik ir ļoti populāri sabiedrībā.

Kam nepieciešama Jaunzēlandes darba vīza?

Ikviens zina, ka ir oficiāla atļaujaPilsoņu imigrācija nodarbinātības nolūkos ir obligāts dokuments vai zīmogs pasē (daudz biežāk), ko sauc par vīzu. Tas satur precīzu atļauju profesionālās darbības veikšanai derīguma termiņu. Katrā valstī ir specializēta iestāde, kas nodarbojas ar vīzu izsniegšanu un izsniegšanu. Viņš, kā likums, katram pilsonim nosaka vairākus nosacījumus, kas jāievēro bez kavēšanās, lai iegūtu atbilstošu darba vīzu. Ir svarīgi atzīmēt, ka visām ārvalstīm bez izņēmuma ir jāīsteno zīmoga iegūšanas procedūra pasē vai līdzvērtīgā dokumentā, pēc kura tiesības strādāt Jaunzēlandē tiks pilnībā legalizētas. Jāatzīmē, ka darba vīza ir vajadzīga arī tiem pretendentiem, kuri nav šīs valsts pilsoņi un plāno iesaistīties neapmaksātā vai brīvprātīgā darbībā.

Darba vīzu kategorijas

Profesiju saraksts imigrācijai uz Jaunzēlandi

Darba imigrācija uz Jaunzēlandi, kāIzrādījās, ka tam pievienota obligāta vīza (pastāvīga vai pagaidu). Tādējādi pirmajā gadījumā ir piemērota šāda kompleksa klasifikācija apakškategorijās:

  • "Kvalificēti migranti" nākamajiem profesionālajiem darbiniekiem Jaunzēlandē, ja viņu profesijās ir liels pieprasījums darba tirgū.
  • Programma "No darba uz dzīvesvietu" ietver pagaidu darba vīzas iegūšanu, lai turpinātu iegūt likumīgu atļauju pastāvīgai uzturēšanai konkrētā valstī.
  • Programma "Dzīvošana nodarbinātības rezultātā" ir piemērota cilvēkiem, kuriem jau ir iepriekšējā punktā aprakstītā vīza.
  • "Darbinieka pārskaitījums" tiek veikts, ja kāds konkrēts pilsonis jau ir ārvalsts uzņēmuma darbinieks un plāno pārcelt uz filiāli, kas atrodas Jaunzēlandē.

Pagaidu darba vīzas gadījumā šādas apakškategorijas:

  • Jaunzēlandes vīza nodarbinātībaiatpūtas laikposms tiek piešķirts personai konkrētā valstī ar nosacījumu, ka ģeogrāfiskajai vienībai ir līgums ar Jaunzēlandi, kas atbilst darba brīvdienu vīzu programmai.
  • Jaunzēlandes vīzas sezonas darbībām ir cilvēki, kuri plāno strādāt dārzkopībā vai vīnkopībā.

Vīzas iegūšanas dokumenti

Kā izrādījās, darbaspēka imigrācija uz NewJaunzēlande (2016) raksturo vairākas stingrākas prasības attiecībā uz dažādiem šī jautājuma aspektiem. Tomēr galvenie pagaidu vai pastāvīgās dzīvesvietas aspekti palika nemainīgi. Starp tiem ir vīza, iesniedzot attiecīgajai iestādei dokumentu sarakstu:

  • Pase, kas pašlaik ir aktīvs, ar skaidru pilsonisku fotoattēlu savā lapā.
  • Pieteikums vīzai aizpildītajā veidlapā.
  • Dokuments, kas apliecina, ka pakalpojuma pilsonis maksā vīzas pieteikuma izskatīšanu.
  • Darba līgums Jaunzēlandē.
  • Sertifikāts, kas apstiprina imigranta apmierinošo stāvokli, saukts par medicīnisko.
  • Policijas apliecība, kas apliecina sodāmības reģistra neesamību.

Visa "Sudraba paparde"

Sudraba Pīrāga vīza ir paredzēta, lai piesaistītujauni profesionāļi ar noteiktu kvalifikāciju Jaunzēlandē. Ir svarīgi atzīmēt, ka šāda veida vīzu dokumentācija ietver iespēju saņemt atļauju tiešsaistē, izmantojot īpašu pakalpojumu. "Sudraba papardu" izdod tikai vienreiz gadā un ļauj pilsonim ieceļot Jaunzēlandē uz laiku, kas nepārsniedz deviņus mēnešus, lai meklētu uzņēmumu, lai veiktu tajā profesionālas darbības. Jāatzīmē, ka katru gadu dienestam tiek piešķirts noteikts skaits iesniegto vīzu, kas ir vienāds ar 300 vienībām.

Pēc jaunā speciālistaDarba piedāvājums tiek piedāvāts, Silver Pepper Job Search vīza ir jāmaina uz papagailis praktisko pieredzi. Tas tiek darīts, lai ļautu pilsonim turpināt profesionālo darbību Jaunzēlandē ne ilgāk kā divus gadus. Turklāt personai ir tiesības pieteikties vai nepiemērot uzturēšanās atļauju. Tātad, viņš var dzīvot Jaunzēlandē, strādāt tur un mierīgi doties uz savu valsti.

Kā pavedināt darba devēju?

Punkti par imigrāciju uz Jaunzēlandi

Kā pareizi "pārdot sevi" Jaunzēlandē? Protams, tikai tad, ja darba devējs pauž līdzjūtību imigrantiem, mēs varam runāt par veiksmīgu nodarbinātību. Galu galā nozīmīgs risks ir viesmīļa, kas valodu nezina, darbs. Tādējādi, lai veidotu absolūto darba devēja interesi imigrantam, ir nepieciešams perfekti izpildīt šādus trīs punktus:

  • Nepieciešama profesija, apstiprinātaatbilstoša dokumentācija. Tajā būtu jāietver ne tikai diploms, bet arī visu veidu sertifikāti, piemēram, nokārtošanas kursi, kā arī pieredze šajā jomā. Ir svarīgi atzīmēt, ka iepriekšējo darba devēju ieteikumi arī būs lieliska priekšrocība, jo īpaši, ja runa ir par profesionālu darbību Jaunzēlandē. Tomēr imigrants nedrīkst pārvērtēt sevi, bet atcerieties, ka NZ ir pietiekami daudz citu imigrantu no Āzijas un Austrumeiropas.
  • Angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenīlai ērti sazinātos sabiedrībā un veiksmīgi veiktu profesionālas darbības. Tas ir lieliski, ja imigrants ir profesionāls vārdu krājums un aktīvi to izmanto komunikācijas un dokumentācijas procesā.
  • Absolūtais pieklājība un uzvedības kultūra, kas ļauj jums atrast pieeju jebkurai personai.

Profesiju saraksts imigrācijai uz Jaunzēlandi

Profesijas imigrācijai uz Jaunzēlandi

Vispirms jāatzīmē, ka Jaunzēlandēnepieciešamie specialitātes tiek iedalītas divos veidos: ilgtermiņa (tie būs nepieciešami uz ilgu laiku) un īstermiņa (pieprasīti tieši tagad). Kādas ir viņu atšķirības? Fakts ir tāds, ka otrais variants negarantē darba vīzas pagarināšanu gadījumā, ja konkrēta profesija tiek izslēgta no visatbilstošākajā sarakstā. Tādējādi ilgtermiņa profesijas imigrācijai uz Jaunzēlandi ir šādas:

  • Lauksaimniecībā strādājošie (koka zinātniekam ir īpaša nozīme).
  • Speciālisti būvniecības nozarē (ceļi un infrastruktūra, mērnieks un mērnieks ir populāri).
  • Inženieris (ķīmijas inženieris,Materiālu inženieris, civilās celtniecības inženieris, ēku projektētājs, elektrotehniķis, mehāniķis, rūpniecības iekārtu inženieris, vides inženieris uc).
  • Ekonomikas rādītāji (finanšu bizness, iepirkumu vadītājs ir īpaši pieprasīts).
  • Medicīnas un sociālie darbinieki (anesteziologs, psihologs, medicīnas māsa, ģimenes ārsts un citi).

Iedarbināšanas mehānisms

Pēc skaidras darba definīcijas JaunajāZiemeļīrija, protams, jebkuram mērķtiecīgam pilsonim viss notiek vislabāk. Pierādījums par šo faktu ir ļoti sarežģīta speciālistu atlaišanas procedūra, par ko parasti neviens uzņēmums nevēlas izmantot. Turklāt Jaunzēlandes (sievas (vīra) bērni) tuvākie radinieki var brīvi ierasties tur, pamatojoties uz saņemto darba vīzu.

Katrs cilvēks pēc darbaOficiālo Imigrācijas Resursu vajadzētu aizpildīt ar Interešu izteikšanu, pēc tam jāapstiprina un, visbeidzot, sāciet sagatavot nepieciešamo dokumentāciju. Tātad, pēc 3-6 mēnešiem pilsonis tiks uzskatīts par pilntiesīgu Jaunzēlandes iedzīvotāju. Un tad viņš spēs dzīvot un tajā pašā laikā aktīvi attīstīt savu profesionālo darbību jaunajos apstākļos, ko aizstāv citas tradīcijas, sabiedrība, klimats un tā tālāk.